24 Ekim 2024 14:25

Şenyaşar-Yıldız ailelerinin barış yemeği: Cevdet Yılmaz ile Ahmet Türk de katılacak

Şenyaşar ve Yıldız ailelerinin pazar günü Suruç'ta düzenlenmesi planlanan barış yemeğine Cevdet Yılmaz, Bekir Bozdağ, Sırrı Süreyya Önder ve Ahmet Türk'ün de katılacağı öğrenildi.

Fotoğraf:DHA

Paylaş

Şenyaşar ve Yıldız aileleri pazar günü Suruç'ta barış yemeğinde bir araya gelecek. Yemeğe Cevdet Yılmaz, Bekir Bozdağ, Sırrı Süreyya Önder ve Ahmet Türk'ün de katılacağı öğrenildi.

Eşi ve iki oğlu eski AKP Milletvekili Halil Yıldız’ın yakınları tarafından öldürülen Emine Şenyaşar’ın adalet nöbeti tutuklu oğlu Fadıl Şenyaşar'ın tahliye edilmesiyle sona erdi. Tahliyenin ardından iki ailenin barışması için siyasetçilerin yaptığı görüşmeler sonuç verdi.

İki ailenin üyelerinin pazar günü Suruç’ta düzenlenecek barış yemeğinde bir araya gelecekleri öğrenildi.

Gazete Duvar’dan Ceren Bayar’ın haberine göre; yemeğe aile üyelerinin yanı sıra Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Meclis Başkanvekilleri Bekir Bozdağ ve Sırrı Süreyya Önder ile DEM Parti Mardin Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Ahmet Türk’ün katılacağı ifade edildi.

Şenyaşar ailesinden DEM Parti Milletvekili Ferit Şenyaşar onurlu bir barış istediklerini ifade ederek, “Onurlu bir barış için el uzattık. Bugünlerde adı konulmamış bir süreçten bahsediliyor. Dilerim onurlu bir barışa giden bir süreç başlar. Bu buluşma da ona önayak olur” dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Evin Demirtaş’ı katleden fail 3 gündür kayıp

SONRAKİ HABER

Bir günlüğün anatomisi: ‘Daktilo Günlük’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa