24 Ekim 2024 15:14

Özgür Özel: "Eğer biz korkarsak, sinersek terör amacına ulaşmış olur"

TUSAŞ'a yönelik saldırıda yaralananların hastanede ziyaret eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Kim olursa olsun karşısında bir ve bütün olarak durmak lazım" dedi.

Fotoğraf: CHP

Paylaş

 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da TUSAŞ'a düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden taksi şoförü Murat Arslan için Kahramankazan Merkez Ulu Camii’nde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Daha sonra saldırıda yaralananları ziyaret etmek üzere Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ne giden Özel burada açıklamalarda bulundu. 

 

Özel, "Çok büyük bir faciayı, büyük bir tehlikeyi 5 tane şehit ve yaralılarımızla çok daha kötüsü olabilecekken olaya müdahale eden polislerimizle, özel timle atlatmış durumdayız. Kayıplarımız için Allah'tan bir kez daha rahmet diliyoruz, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bugün Türkiye'nin bir terör saldırısıyla, Türkiye'ye yön verilmeye çalışıldığı, istikamet tayin edilmeye çalışıldığı, duyguların yönetilmeye çalışıldığı, insanların korkutulmaya çalışıldığı ve siyasete yön verilmeye çalışıldığı bir durumdur. Bunu yapmaya kalkan kim olursa olsun karşısında bir ve bütün olarak durmak lazım. Darbeciler bunu yapmaya kalktığında da öyle davranmak yapmak gerekiyor, terör amacına ulaşmaya çalıştığında da vatandaşı korkutarak, siyasete yön vererek ve sindirmeye çalışıyorlar. Buna teslim olmayacağız ve teslim olunmaması gerekiyor. Eğer biz korkarsak, biz sinersek, biz bundan dolayı tutumlarımızı değiştirmeye kalkarsak terör amacına ulaşmış olur." diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İsrail ordusu Cibaliya'dan göçe zorladığı Filistinlilerin görüntülerini paylaştı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa