24 Ekim 2024 15:53

İstanbul Üniversitesi Perinçek ve Külünk için ders iptal etti

İstanbul Üniversitesinde o saatte ders işlenmesi için ayrılmış olan konferans salonu rektörlük kararıyla Metin Külünk ve Doğu Perinçek'in de katılacağı etkinliğe verildi.

Fotoğraf: İÜ ADD

Paylaş

İstanbul Üniversitesinde (İÜ) o saatte ders işlenmesi için ayrılmış olan konferans salonu rektörlük kararıyla bir etkinliğe verildi.

İÜ Atatürkçü Düşünce Topluluğunca düzenlenen “Hedef Türkiye: Üç İsrail Planı” başlıklı etkinliğin katılımcıları arasında eski AKP milletvekili Metin Külünk ve Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek de bulunuyor. Konferans salonunda işlenmesi gereken dersin öğretim görevlisi boş bir amfi bulamayarak dersi dışarıda işlemek zorunda kaldı.

Konuya dair sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan İÜ Emek Gençliği, “Kendi kulüplerine boş amfi vermekten imtina eden üniversite yönetimi bu etkinlik için 120 kontenjanlı bir sınıfı mağdur etmiştir. Kendi ajandalarına uymayan herhangi bir etkinliğe karşı hantal bürokrasi çarklarını devreye sokan yönetim, iş birliği içinde olduğu oluşumlara kapılarını sonuna kadar açıyor, tüm imkanlarını seferber ediyor. Üniversiteler arka bahçeniz değildir, söz hakkının öğrencide olduğu üniversiteleri kuracağız!” dedi.
 

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Üç kadın katledildi, iki kadın yaralandı

SONRAKİ HABER

Belçika, Türkiye’den gelen imamların çalışma iznini iptal etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa