25 Ekim 2024 16:21
Son Güncellenme Tarihi: 25 Ekim 2024 20:06

Amedspor’a taraftar yasağı kaldırıldı

Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, Amedspor’un Iğdır’da yapacağı maç için getirilen taraftar yasağının kaldırıldığını duyurdu.

Fotoğraf: MA

Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Trendyol 1 Lig’de mücadele eden Amedspor ligin 10’uncu haftasında Pendikspor’la karşı karşıya gelecek. Diyarbakır Stadyumu’nun zemini bozuk olduğu için maçın Iğdır’da oynanmasına karar verilirken, maça Iğdır İl “Güvenlik” Kurulu tarafından, “güvenlik” gerekçesiyle taraftar yasağı getirilmişti. 

Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, yasağın kaldırıldığını duyurdu. Sosyal medya X hesabından yaptığı açıklamada Elaldı, “Sayın Cantürk Alagöz ve Iğdır Valisi ile yaptığımız görüşmede netice alındı. Taraftar yasağı kaldırılmış bulunmaktadır. Tüm taraftarlarımızı destek olmaya davet ediyoruz” dedi.

NE OLMUŞTU?

Pazar günü saat 16.00’da oynanması planlanan maça Iğdır İl “Güvenlik” Kurulu tarafından, “güvenlik” gerekçesiyle taraftar yasağı getirilmişti.

Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı,“Güvenlik” kurulunun aldığı karara tepki göstererek, maça çıkmayacaklarını açıklamıştı.

Sosyal medya X hesabından duruma tepki gösteren Elaldı, “Sabah Iğdır’da oynanacak maçımız öncesi Iğdır Valiliği ve İl Güvenlik Kurulu bizim kendi sahamız olmasına rağmen maçımıza taraftar yasağı getirmiş.  abi biz bu kararı asla ve asla kabul etmiyor ve düzeltilmesini bekliyoruz. Şayet bu karar düzeltilmezse net bir şekilde söylüyorum maça çıkmıyoruz. Biz bu kararı kabul etmiyoruz. Son zamanlarda Amedspor’a yönelik aynı noktadan içerde ve dışarda sistematik bir saldırı başlatılmıştır” ifadelerini kullandı.

(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Güçlendirme desteği bekleyen depremzedeler: "Ya ruhsat süreleri uzatılsın ya da ödemeler verilsin"

SONRAKİ HABER

Milyarlarca lira teşvik alan SASA işçilerin ücretini ödemiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa