26 Ekim 2024 12:35

Konya’da öldürülen Ebru Küçüktaşdemir daha önce de ölümle tehdit edilmiş

Konya'da ayrı yaşadığı Abdullah Küçüktaşdemir tarafından öldürülen öğretmen Ebru Küçüktaşdemir'in daha önce 'ölümle' tehdit edildiği için şikayette bulunduğu ve şikayetinden vazgeçtiği ortaya çıktı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Konya'da ayrı yaşadığı erkek Abdullah Küçüktaşdemir (47) tarafından öldürülen öğretmen Ebru Küçüktaşdemir'in (45), daha önce meslektaş eşi tarafından 'ölümle' tehdit edildiği için şikayette bulunduğu ve şikayetinden vazgeçtiği ortaya çıktı.

Olay, dün saat 18.30 sıralarında Meram ilçesi Havzan Mahallesi, Yeni Santral Caddesi'ndeki bir sitede bulunan apartmanın önünde meydana geldi. Fen Bilgisi öğretmeni Ebru Küçüktaşdemir, bir kız öğrencisine özel ders vermek için gittiği evin apartman girişinde ayrı yaşadığı öğretmen Abdullah Küçüktaşdemir tarafından vücudunun 18 yerinden bıçakladı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kanlar içinde yatan Ebru Küçüktaşdemir, ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ebru Küçüktaşdemir yaşamını yitirdi, Abdullah Küçüktaşdemir gözaltına alındı.

ŞÜPHELİ ADLİYEDE

2 yıllık evli olan ve ayrı yaşayan çiftin önceden de boşanma davası açtıkları ve bu davadan vazgeçtikleri öğrenildi. Ebru Küçüktaşdemir'in daha önce Abdullah Küçüktaşdemir tarafından 'ölümle' tehdit edildiği için şikayette bulunduğu ve şikayetinden vazgeçtiği ortaya çıktı.

Küçüktaşdemir'in cenazesinin bugün Konya'da defnedilmesi bekleniyor. Gözaltına alınan Abdullah Küçüktaşdemir de emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

İran ordusu İsrail saldırısında iki askerin öldüğünü duyurdu

SONRAKİ HABER

ABD’de McDonald's hamburgerlerinde ortaya çıkan koli basili sebebiyle 1 kişi öldü, 75 kişi hasta

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa