5 Aralık 2024 00:05
/
Güncelleme: 00:20

Van'da Nisan Uğur şüpheli şekilde ölü bulundu

Van'ın Başkale ilçesine bağlı Oğulveren köyünün Mazilli mezrasında yaşayan 25 yaşındaki Nisan Uğur, evinde şüpheli şekilde yaşamını yitirmiş halde bulundu. Üç çocuk annesi olan Nisan Uğur’un evli olduğu erkeğin korucu olduğu öğrenildi. 

Nisan Uğur'un, evli olduğu korucunun silahı ile intihar ettiği iddia edildi. Yakınlarının görmesi ve sağlık ile jandarma ekiplerine haber vermesi üzerine Başkale Devlet Hastanesine kaldırılan Nisan Uğur'un yaşamını yitirdiği bildirildi.

Nisan Uğur'un cenazesi otopsi işlemleri için Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezine getirilecek. (Van/MA)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Çayırhan’da çakal sofrası

Çayırhan’da çakal sofrası

AKP iktidarının özelleştirmek istediği Çayırhan Termik Santrali ve maden işletmesinin ‘adrese teslim’ ihalesi bugün gerçekleştirilecek. İşçiler ve kamuoyu özelleştirmeye karşı çıkarken, adrese teslim ihaleye sicili kabarık patronların katılması bekleniyor. Çayırhan’ı yutacak sofrada IC İçtaş, Cengiz, Kolin, Limak, Alagöz, Ciner, Yıldızlar SSS var. Ödenmeyen işçi ücretleri madenin satış fiyatından fazla!

317.36 milyon TL: Yunus Emre Termik Enerji Santralinin son 3 ayda ürettiği elektriğin değeri

204.9 milyon TL: Aynı dönemde 1000 işçinin ortalama ücretlerden patrona 'maliyeti'

0 TL: Şirket 2021, 2022 ve 2023 yıllarında hiç vergi ödemedi

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
2 Mart 2025 - Sefer Selvi

Evrensel'i Takip Et