Mardin'de iş cinayeti: İnşaatın 6'ncı katından düşen işçi yaşamını yitirdi
Mardin'in Artuklu ilçesinde çalıştığı inşaatın 6'ncı katından düşen 44 yaşındaki Bilal Gümüş yaşamını yitirdi.

Fotoğraf: AA
İş cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Mardin'in Artuklu ilçesinde inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi.
DHA ve AA'nın haberlerine göre, Yenişehir Mahallesi'nde bir binanın inşaatında çalışan 44 yaşındaki Bilal Gümüş, 6'ncı kattan zemine düştü.
İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Gümüş'ün olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
İşçinin cenazesi otopsi için Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken iş cinayetiyle ilgili soruşturma başlatıldı. (İŞÇİ SENDİKA SERVİSİ)
EVRENSEL'İNMANŞETİ

Çayırhan’da çakal sofrası
AKP iktidarının özelleştirmek istediği Çayırhan Termik Santrali ve maden işletmesinin ‘adrese teslim’ ihalesi bugün gerçekleştirilecek. İşçiler ve kamuoyu özelleştirmeye karşı çıkarken, adrese teslim ihaleye sicili kabarık patronların katılması bekleniyor. Çayırhan’ı yutacak sofrada IC İçtaş, Cengiz, Kolin, Limak, Alagöz, Ciner, Yıldızlar SSS var.
Evrensel'i Takip Et