MHP doğruladı: Bahçeli ameliyat oldu
Dün hastaneye kaldırıldığı belirtilen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kalp ameliyatı olduğu belirtildi. MHP yaptığı açıklama ile bilgiyi doğruladı.
![MHP doğruladı: Bahçeli ameliyat oldu](https://staimg.evrensel.net/upload/dosya/240132.jpg)
Fotoğraf: DHA
İLGİLİ HABERLER
![Devlet Bahçeli hastaneye kaldırıldı: MHP 'öksürük' dedi](https://www.evrensel.net/images/120/upload/dosya/274453.jpg)
Devlet Bahçeli hastaneye kaldırıldı: MHP 'öksürük' dedi
Bu hafta TBMM grup toplantısını gerçekleştirmeyen ve dün kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldığı belirtilen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ameliyat olduğu belirtildi. MHP'den yapılan açıklama ile ameliyat doğrulandı.
MHP lideri devlet Bahçeli, bu hafta grup toplantısını iptal etmiş ancak iptale ilişkin herhangi bir açıklama yapılmamıştı. Dün de Bahçeli'nin kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldığı bildirilmişti. MHP'den yapılan açıklamada kalp rahatsızlığı iddiası reddedilirken 'öksürük rahatsızlığı' sebep olarak gösterilmişti.
T24'te yer alan haberde, Bahçeli'nin kalp kapakçığının, başarılı bir cerrahi müdahaleyle yenilendiği belirtildi.
Daha önce kalp kapakçığında yaşadığı sağlık sorununun tekrar etmesi nedeniyle Bahçeli'nin İstanbul Anadolu Yakası'ndaki bir özel hastanede tedavi altına alındığı aktarılmıştı.
MHP'li yetkililer Bahçeli'nin kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldığı iddialarını reddetse de bugün yapılan açıklama ile ameliyat doğrulandı.
Yapılan açıklamada şöyle denildi:
"MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli planlı tetkik ve tedavileri için 4 Şubat 2025 tarihinde Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesine yatırılmıştır. Yapılan tetkik ve tıbbi değerlendirmeler sonucunda, 10 yıl önce değiştirilmiş kalp kapağındaki dejenerasyon bulguları üzerine, 6 Şubat 2025 tarihinde mevcut kapak girişimsel olarak değiştirilmiş olup, işlem komplikasyonsuz olarak çok başarılı şekilde tamamlanmıştır. Tibbi durumu son derece iyi ve stabil olup, odasında dinlenmektedir. Kısa zaman içerisinde hastane süreci tamamlanarak günlük yaşantısına dönecektir.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.
Prof. Dr. Sertaç Çiçek
Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı
Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul
Genel Başkan Yardımcısı" (POLİTİKA SERVİSİ)
Evrensel'i Takip Et