9 Şubat 2025 19:35
/
Güncelleme: 10 Şubat 2025 11:14

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray ile Adana Demirspor arasındaki karşılaşma, Adana Demirspor ekibinin 34. dakikada sahadan çekilmesi nedeniyle yarıda kaldı.

Galatasaray ile Adana Demirspor, Süper Lig'in 23. haftasında RAMS Park'ta karşı karşıya geldi.

Müsabakanın 12. dakikasında Galatasaray, Alvaro Morata'nın penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti.

adana demirspor

Fotoğraf: Hakan Akgün/AA

34. dakikada karara tepki gösteren Adana Demirspor, futbolcularını sahadan çekti.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı, futbolcuları Semih Güler ve Tayfun Aydoğan'ı yanına çağırıp konuştu. Ardından iki futbolcu takım arkadaşlarına soyunma odasına gitmelerini söyledi. 

Konuk takımın oyuncuları ve teknik direktör Mustafa Alper Avcı soyunma odasına gitti. 

Galatasaray, Adana Demirspor'un sahadan çekilmesi sonrası bir paylaşım yaptı. Paylaşımda "5 puan ve -31 averajla son sırada yer alan rakibimiz maçtan çekildi." denildi.

"Galatasaray'a değil MHK'ya tepki"

Adana Demirspor Başkan Vekili Metin Korkmaz ise sahadan çekilmeyle ilgili “Galatasaray’a değil MHK’ya yapılan bir tepki” dedi.

Fenerbahçe'den ise "Usulsüz kontratlarınız, karaborsa bilet ve illegal bahis reklamlarınızla Devletimizi ve Türkiye Futbol Federasyonu'nu, Güdümlü medya mensuplarınız ve samimiyetsiz açıklamalarınızla kamuoyunu, Yıllardır aldatmaya yönelik hareketler yapan futbolcularınızla, hakemleri ve futbolseverleri yanıltmaya devam edin! Sayenizde ne güven ne adalet kaldı! Ama en masum ve mağdur her zaman sizsiniz! Tebrik ederiz, Türk futbolunu ne hale getirdiniz!" tepkisi geldi.  (SPOR SERVİSİ)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Gabar petrolü sömürüsü: 1 milyon liralık üretime  6 liralık ücret

Gabar petrolü sömürüsü: 1 milyon liralık üretime 6 liralık ücret

Saray iktidarının “Milletimiz zenginleşecek” propagandasını yaptığı Gabar petrolünün arkasında ağır bir işçi sömürüsü var. Günde 12 saat çalışma, taşeronlaştırma, sendikasızlık, yoksulluk sınırının yarısı bile etmeyen ücretler… Öyle ki sadece 12.5 saatlik üretim tüm işçilerin ücretini karşılıyor, geri kalan patronların kasasına akıyor.

Şırnak’ta bir günde çıkarılan petrol, Batman’da çıkarılanın yüzde 87 fazlası.

Serbest piyasada ham petrolün varil fiyatı yaklaşık 75 dolar.

İşçiler iki günde çıkarılan petrol kadar ücret alsaydı aylık ücret 160 bin lira olurdu.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
RTÜK Başkanı “Ülkemizde olumlu olaylar olmuyormuş gibi haber servis ediliyor” deyip ‘yandık’, ‘bittik’ haberleriyle karamsarlık aşılandığını savundu, ceza tehdidinde bulundu.

Evrensel'i Takip Et