11 Şubat 2025 14:20
/
Güncelleme: 14:50

Tekirdağ – Çorlu'da 13 yaşındaki Su Dilem Y., babası Amir Y. tarafından öldürüldü.

Çorlu Hatip Mahallesi'nde yaşayan Amir Y.'nin (44) sosyal medya hesabındaki paylaşımından intihar girişiminde bulunacağını düşünen yakınları durumu polise ihbar etti.

Bunun üzerine Amir Y.'nin evine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerce kapı çilingir vasıtasıyla açtırıldı.

Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde evde bulunan Amir Y.'nin 13 yaşındaki kızı Su Dilem Y'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Bilekleri kesilmiş halde bulunan A.Y. ise sağlık ekiplerince Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanedeki tedavisi tamamlanan A.Y, polislerce gözaltına alındı.

Kızını öldürdüğünü itiraf etti

Şüpheli baba Amir Y. ifadesinde olay günü kızını okuldan alarak eve getirdiğini anlattı.

İfadesinde kızının sosyal medya hesabında erkek arkadaşıyla paylaşımlarını gördükten sonra çok sinirlendiğini söyleyen Amir. Y, "Eve geldikten kısa bir süre sonra bu sebeplerden dolayı kızımla tartışık. Akabinde sinirlenerek kızımı kanepede boğdum, daha sonra intihar etmek amacıyla ilaç içtim ve kendi bileklerimi kestim." dedi. (AA)

Evrensel'i Takip Et