24 Şubat 2025 09:35

Karabük'te bir kişi kardeşi ve kardeşinin eşini silahla öldürdü

Karabük'te Norooz Ahmadi, kardeşi Ali Ahmadi ve kardeşinin eşi Leeqa Azimi'ye silahla vurarak öldürdü. Kaçan zanlı yakalanarak emniyete götürüldü.

Karabük'te bir kişi kardeşi ve kardeşinin eşini silahla öldürdü

Fotoğraf: AA

Karabük – Karabük’ün Yeşil Mahalle Kavşak Sokak'ta oturan Afganistanlı Norooz Ahmadi (29), aynı apartman dairesinde yaşadığı kardeşi Kurban Ali Ahmadi (25) ve kardeşinin eşi Leeqa Azimi'ye (27) henüz bilinmeyen nedenle silahla ateş etti.

Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, Kurban Ali Ahmadi ve Leeqa Azimi'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerinden ticari taksiyle kaçan şüpheli, polis ekiplerince Eskipazar ilçesinde yakalandı.

Bu arada, olay sırasında evde bulunduğu öğrenilen 5 çocuk, koruma altına alındı.

Cenazeler, incelemelerin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Zanlı, kentteki özel bir hastanedeki sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü. (AA)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

‘Nasıl dayanalım bu koşullara!’

‘Nasıl dayanalım bu koşullara!’

Antep’in de aralarında olduğu bölge illerinde ortalama işçi ücreti asgari ücretin altında, haftanın 7 günü, pazarları 12 saat çalışma, üretim baskısı! Devletin ve patronların yasaklar, kolluk gücü ve sendikacı tutuklamasıyla devam ettirmek istediği bu düzenin dayanılmaz hale geldiğini söyleyen Çelikaslan işçisi, tüm işçileri BİRTEK-SEN çatısı altında birleşmeye çağırdı.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
'Heybeden’ her gün yeni bir soruşturma çıkıyor. Yargı sopasıyla topluma gözdağı verilmek isteniyor.

Evrensel'i Takip Et