5 Mart 2025 15:51
/
Güncelleme: 17:02

Kemer'deki orman yangınında 3 hektarlık alan zarar gördü

Antalya'nın Kemer ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında, yaklaşık 3 hektarlık alan zarar gördü.

Kemer'deki orman yangınında 3 hektarlık alan zarar gördü

Fotoğraf: AA

Antalya – Kemer ilçesi Tekirova Mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine bölgeye Antalya Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri yönlendirildi.

Yangına 4 arazöz, 2 su ikmal aracı, 2 ilk müdahale aracı ve çok sayıda yangın işçisi müdahale etti.

Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

Bölgede bulunan Kemer Kaymakam Ahmet Solmaz, yangının üç noktada etkili olduğunu söyledi.

Ekiplerin yangına zamanında müdahale ettiğini belirten Solmaz, "Yangın tamamen kontrol altına alındı. Yaklaşık 3 hektarlık alan zarar gördü. Çıkış nedeni henüz belli değil. Ancak ormanlık alanın üzerinden geçen yüksek gerilim hattı var, bundan kaynaklanmış olabilir. İncelemeler devam ediyor." diye konuştu.

Bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. (AA)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

101 milyarlık gasp

101 milyarlık gasp

Enflasyonla mücadele adı altında uygulanan Erdoğan-Şimşek programı, enflasyonu düşürmüyor ama ücret ve maaşları acımasızca ezmeye devam ediyor. DİSK-AR’ın araştırmasına göre sadece iki aylık enflasyon nedeniyle işçilerin, memurların ve emeklilerin cebinden en az 101 milyar lira çalındı. “Enflasyonun nedeni ücret zamları” yalanının foyası da açığa çıktı.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
DİSK-AR’ın araştırmasına göre sadece iki aylık enflasyon nedeniyle işçilerin, memurların ve emeklilerin cebinden en az 101 milyar lira çalındı.

Evrensel'i Takip Et