5 Mart 2025 21:03

Ordu'nun Altınordu ilçesinde mbeton mikseri devrildi, şoför ağır yaralandı.

Ulubey ilçesinden Altınordu istikametine giden Tuncay A. (48) yönetimindeki 52 NR 016 plakalı çimento yüklü beton mikseri, Dedeli Mahallesi'nde bariyerlere çarparak karşı şeride geçti. Daha sonra istinat duvarına çarpan araç, alt yola devrildi.

İhbar üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada ağır yaralanan ve sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerince çıkarılan sürücü, ambulansla Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza nedeniyle trafiğe kapanan yolda ulaşımın aracın kaldırılmasıyla normale döneceği belirtildi. (AA)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

101 milyarlık gasp

101 milyarlık gasp

Enflasyonla mücadele adı altında uygulanan Erdoğan-Şimşek programı, enflasyonu düşürmüyor ama ücret ve maaşları acımasızca ezmeye devam ediyor. DİSK-AR’ın araştırmasına göre sadece iki aylık enflasyon nedeniyle işçilerin, memurların ve emeklilerin cebinden en az 101 milyar lira çalındı. “Enflasyonun nedeni ücret zamları” yalanının foyası da açığa çıktı.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
DİSK-AR’ın araştırmasına göre sadece iki aylık enflasyon nedeniyle işçilerin, memurların ve emeklilerin cebinden en az 101 milyar lira çalındı.

Evrensel'i Takip Et