19 Mart 2025 14:04

Gözaltına alınan İmamoğlu'ndan mesaj var: Gerekli cevabı milletimiz verecektir

Gözaltına alınan Ekrem İmamoğlu'nun "Yapılan yalanlara, kumpaslara, tuzaklara, yalanlara kul hakkı yiyenlere, halkın iradesini çalanlara gerekli cevabı milletimiz verecektir" notu paylaşıldı.

Gözaltına alınan İmamoğlu'ndan mesaj var: Gerekli cevabı milletimiz verecektir

Fotoğraf: @ekrem_imamoglu/X

Şafak baskınıyla gözaltına alınan Ekrem İmamoğlu'nun yazdığı "Gerekli cevabı milletimiz verecektir" notu, sosyal medya platformu X hesabından paylaşıldı.

İmamoğlu, yazdığı notta, "Yapılan yalanlara, kumpaslara, tuzaklara, yalanlara kul hakkı yiyenlere, halkın iradesini çalanlara gerekli cevabı milletimiz verecektir. Önce Allah'a sonra milletimize emanetim. Saygılarımla" dedi.

Fotoğraf: @ekrem_imamoglu/X

'Milletin iradesi bir kişiden büyüktür'

İmamoğlu'nun avukatı Mehmet Pehlivan da yaptığı açıklamada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu bugün saat 11:00’da ziyaret ettiğini belirterek Ekrem İmamoğlu'nun mesajını paylaştı:

"Başkanımızın milletine bir mesajı daha var: 'Moralim gayet iyi, herkesin de morali iyi olsun, biz bu süreçten güçlenerek çıkacağız. Hiçbir şey milletin iradesinden, ferasetinden daha büyük değildir. Milletin iradesi bir kişiden büyüktür."

(Politika Servisi)

Evrensel'i Takip Et