20 Mart 2025 15:28

MHP'nin bayramlaşma programında DEM Parti var, CHP, İYİP ve YRP yok

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ramazan Bayramı için bayramlaşma programını açıkladı. Önceki yılların aksine bu kez DEM Parti'yi bayramlaşma programına dahil eden MHP, CHP ile görüşmeyecek.

MHP'nin Ramazan Bayramı ziyaret programı belli oldu. Siyasi partiler arasında bayramın ikinci günü yapılacak ziyaretlerde DSP, AKP, DEM Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Parti ve BBP bulunuyor. MHP’nin bayram ziyaret programında, CHP, İYİ Parti ve Yeniden Refah Partisi yer almıyor.

MHP ile DEM Parti arasındaki ilk kez bayram ziyareti yapılmış olacak.

Ziyaretleri MHP Genel Sekreteri İsmet Büyük Ataman, MHP Genel Başkan Danışmanı Esma Özdaşlı ve MYK Üyesi Şahin Kartal yapacak. MHP’nin kabul heyetinde ise Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu, MYK Üyeleri Turan Şahin ve Özmen Alp Giray Erdemir yer alacak.

MHP’nin bayramdaki kabul ve ziyaret programı şöyle:

  • DEMOKRATİK SOL PARTİ  09.00-09.15
  • AKP: 09.50-10.05
  • DEM PARTİ: 10.35-10.50
  • SAADET PARTİSİ: 11.10-11.25
  • DEMOKRASİ VE ATILIM PARTİSİ: 11.30-11.45
  • GELECEK  PARTİSİ: 12.10-12.25
  • BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ: 12.50-13.05 (Politika Servisi)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Sabancı’ya 44 uçak devletten!

Sabancı’ya 44 uçak devletten!

Ali Sabancı’ya ait Pegasus 100 uçak aldı, 4.4 milyar dolar değerindeki 44 uçak teşvik ve vergi indirimleriyle devlet kasasından karşılandı. Uçak alımı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Ali uçak alacak mısın?” diye sormasıyla gündeme gelmişti. Sabancı, 100 uçak siparişi daha verdi.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
Erdoğan'ın koltuğuna talip olan İmamoğlu'na yapılan operasyona tepki için sokağa çıkanlara yönelik gözaltı ve tutuklamalar sürüyor.

Evrensel'i Takip Et