21 Mart 2025 20:27

Özgür Özel: Yarın Çağlayan’da olacağız

Özgür Özel, "Ekrem Başkanımız yargı önüne çıkarken biz de Çağlayan'da olacağız. Nerede olmamız gerekiyorsa orada olacağız" dedi.

Özgür Özel: Yarın Çağlayan’da olacağız

Fotoğraf: ANKA

Özgür Özel, Saraçhane'de yaptığı konuşmasında Çağlayan'a çağrı yapıp, "Saraçhane'deyiz, eylemdeyiz, direnişteyiz. Burası Erdoğan’ın kayyımına teslim edilmeyecek" dedi.

Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Çağlayan Adliyesi'ne götürüleceğini belirterek, "Ekrem Başkanımız yargı önüne çıkarken biz de Çağlayan'da olacağız. Nerede olmamız gerekiyorsa orada olacağız. Saraçhane’yse Saraçhane, Çağlayan’sa Çağlayan, Taksim'se Taksim" şeklinde konuştu. (Politika Servisi)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Korku rantı!

Korku rantı!

Saray iktidarı 6.2’lik İstanbul depreminin korkusunu, rant projelerinin hızlandırılmasının aracına çevirme hazırlığında. Şimdiye kadar başta Kanal İstanbul ve rezerv alan uygulamasıyla kaynağı lüks konut projelerine ve müteahhitlere aktaran iktidar, daha büyük projelerin adımlarını atacağını duyurdu. Projelerden emekçilere düşen ise ödenemeyen taksitler ve güvensiz evler oldu.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
Erdoğan AFAD'la yaptığı deprem toplantısında "Deprem uzmanlarıyla görüşün, farklı fikirleri de dahil edin" demiş.

Evrensel'i Takip Et