22 Mart 2025 12:10

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından, CHP'nin yarın yapılacak ön seçim için vatandaşlara çağrıda bulundu. 

Yavaş, "Yarın sandık başındayız. Ben bir CHP üyesi olarak oyumu Milli İrade Sandığına atacağım. Demokrasiye, adalete ve hukuka inanan herkesi de Dayanışma Sandığına davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

(Politika Servisi)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Öğretmensiz eğitim

Öğretmensiz eğitim

Erdoğan-Şimşek programı kapsamında uygulanan kamuda tasarruf, eğitimi öğretmensiz bıraktı. 25 bin diye duyurulan öğretmen atama sayısının aslında 15 bin olduğu ortaya çıkarken, öğretmen açığı yüz bini, atama bekleyenlerin sayısı 500 bini geçti. Proje okullarında öğretmenlerin sürülmesine karşı “Öğretmenine dokunma” diyen liselilerin eylemleri dün de sürdü.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
19 Mart ile başlayan süreçte Merkez Bankası 45 milyar dolar yaktı, faizi 42.5'ten 46'ya çıkardı.

Evrensel'i Takip Et