28 Mart 2025 21:20

Şişli'de eylemler devam ediyor: "Bu daha başlangıç mücadeleye devam"

Şişlili yurttaşlar, bugün yoğun yağmura rağmen Kurtuluş Son Durak’tan başlayarak kayyıma ve hukuksuz tutuklamalara karşı bir eylem düzenledi.

Şişli'de eylemler devam ediyor: "Bu daha başlangıç mücadeleye devam"

Fotoğraf: Evrensel

Şişlili yurttaşlar, bugün yoğun yağmura rağmen Kurtuluş Son Durak'tan başlayarak eylemlerini sürdürdü. Eylem sırasında Şişli sakinleri, evlerinin camlarından tencere ve tavalarla "Hak, hukuk, adalet!" sloganları atarak yürüyüşe destek verdi.

Eylemde, "Hükümet İstifa", "Bu Daha Başlangıç Mücadeleye Devam" ve "Kayyımlar Gidecek, Biz Kalacağız" sloganları atıldı.

(Evrensel)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Tekellere risksiz kâr
Halka ayrı uluslararası şirketlere ayrı hukuk

Tekellere risksiz kâr

Türkiye’yi uluslararası sermayeye “kârlı ve güvenli bir liman” diye pazarlayan Erdoğan iktidarı tekellere yeni hukuki güvence verdi: Yasal değişiklikler olumsuz etkilerse vergi indiriminden kamu alım garantisine uzanan ve toplamı 1.1 trilyon lirayı bulan teşvikler verilecek, kârlılıkta risk sıfırlanacak. Geleceksizliğe, yoksullaşmaya ve siyasal baskılara karşı sokağa çıkanlara ise daha fazla gözaltı ve tutuklama vadediliyor.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
30 Mart 2025 - Sefer Selvi

Evrensel'i Takip Et