27 Nisan 2025 13:43

Sırrı Süreyya Önder'in 12. gününde yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor

DEM Parti İmralı Heyeti Üyesi ve Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'in tedavisi devam ediyor. Önder'in doktorlarından son durumuyla ilgili yarın açıklama yapılması bekleniyor.

Fotoğraf: DEM Parti

Önder'in ailesi ve sevenleri, hastanedeki bekleyişlerini sürdürürken, ziyaretler de devam ediyor. Dün, eski Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, eski Meclis Başkanı Hikmet Çetin, AKP Milletvekili Seyithan İzsiz, DEVA Partisi Milletvekili Evrim Rızvanoğlu, DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Barış Vakfı Başkanı Hakan Tahmaz ve vakıf yönetimi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski başdanışmanı İlnur Çevik, sanatçı İbrahim Tatlıses ve MKM’li sanatçılar hastaneye gelerek ziyaret gerçekleştirdi.

Hastanedeki ziyaretlere, İmralı Heyeti Üyesi Pervin Buldan, DEVA Partisi Grup Başkanvekilleri, milletvekilleri, MYK ve PM üyeleri de eşlik etti.

Bugün ise Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, Amedspor Başkanı Burç Baysal ve yönetim kurulu üyeleri, Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney ve CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu hastaneyi ziyaret etti.

Tanrıkulu yaptığı açıklamada "Alanında uzman hekimler ve tüm sağlık çalışanları bir an evvel sağlığına kavuşması için ellerinden gelen tüm çabayı büyük bir özveriyle gösteriyor. Sevgili Sırrı Süreyya Önder'in, sabırla direnip tekrar sağlığına kavuşmasını umutla beklemeye devam edeceğiz" dedi.

Ziyaretlerin devam edeceği belirtildi. (Politika Servisi)

Evrensel'i Takip Et