28 Nisan 2025 20:38

Avcılar’da Emek ve Demokrasi Güçleri’nden 1 Mayıs’a çağrı: “İnsanca yaşam için alanlara”

Avcılar’da 1 Mayıs için çağrı yapan Emek ve Demokrasi Güçleri, "İnsanca yaşam için, demokratik bir Türkiye için alanlardayız" dedi.

Avcılar’da Emek ve Demokrasi Güçleri’nden 1 Mayıs’a çağrı: “İnsanca yaşam için alanlara”

Fotoğraf: Evrensel

İstanbul — Avcılar'da Emek ve Demokrasi Güçleri yaklaşan 1 Mayıs öncesi işçi ve emekçilere çağrı yaptı.

Yaklaşan 1 Mayıs İşçi Sınıfının Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü öncesi Avcılar’da Emek ve Demokrasi Güçleri, insanca bir yaşam için 1 Mayıs’ta alanlara çağrı yaptı.

Açıklamayı okuyan Gıda İş Sendikası İstanbul Bölge Temsilcisi İbrahim Kızılyer işçi ve emekçilere seslenerek, "İnsanca yaşam için, demokratik bir Türkiye için, barış için 1 Mayıs'ta alanlardayız" dedi.

Açıklamada sık sık “Kurtuluş yok tek başına ya hep beraber ya hiçbirimiz” ve “Yaşasın 1 Mayıs” sloganları atıldı. (İşçi-Sendika Servisi)

Evrensel'i Takip Et