04 Temmuz 2013 11:30

Tapu mağdurları sokakta

KAYSERİ’nin Kocasinan ilçesine bağlı Yavuzlar mahallesinde, Yavuz Kent Konut Kooperatifi’nde yaşayanlar evlerinin tapusunu alamadıkları için Kayseri Meydanı’nda bir araya gelerek eylem yaptı. Belediye önünde oturma eylemi yapan kooperatif mağdurları, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız’ı beklerden sorunlarının bir an önce

Tapu mağdurları sokakta
Paylaş

KAYSERİ’nin Kocasinan ilçesine bağlı Yavuzlar mahallesinde, Yavuz Kent Konut Kooperatifi’nde yaşayanlar evlerinin tapusunu alamadıkları için Kayseri Meydanı’nda bir araya gelerek eylem yaptı. Belediye önünde oturma eylemi yapan kooperatif mağdurları, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız’ı beklerden sorunlarının bir an önce çözülmesini talep etti. Hükümetin IMF’ye olan borcunun bittiğini fakat kendilerinin daha tapu alamadıklarını söylediler.
17 yıldır kooperatife para ödediklerini dile getiren mağdur Aygül Koçak, “Bizden sürekli para istiyorlar. 18 tane bina yapıldı. Hiç birinin ruhsatı daha verilmedi. Yaşadığımız yerler çöplükten beter halde gelip görsünler. Tüm kooperatif üyeleri olarak mağdur durumdayız. Bizler sadece evlerimizi istiyoruz. Tapumuzu istiyoruz. Gereğinin yapılması talep ediyoruz” dedi. Kooperatife üye olduğunda hamile olduğunu söyleyen Koçak şimdi oğlunun askerlik çağında olduğunu söyledi. (Kayseri/EVRENSEL) 

ÖNCEKİ HABER

Pankartlara perde arkası müdahale

SONRAKİ HABER

Benim adım Ankara yavaş yavaş ölüyorum

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa