16 Ağustos 2013 11:03

'Kızlı erkekli' gençlik kampı bugün başladı

11. Gençlik Yaz Kampı bugün İzmir, Dikili’de başladı. Türkiye’nin dört bir yanından gelecek olan gençler, 8 gün boyunca hep bir ağızdan kardeşlik mesajı verecek.Hazırlıkları aylardır süren ve 25 Ağustos’a kadar devam edecek olan kampta konserlerden atölye çalışmalarına, söyleşilere ve gezilere kadar b

'Kızlı erkekli' gençlik kampı bugün başladı
Paylaş

Hazırlıkları aylardır süren ve 25 Ağustos’a kadar devam edecek olan kampta konserlerden atölye çalışmalarına, söyleşilere ve gezilere kadar birçok etkinlik düzenlenecek. Gençler kamp boyunca farklı kültürlerle tanışma fırsatı da bulacak.
İlki 1998 yılında Bergama’da gerçekleştirilen gençlik yaz kampı, bu yıl 16-25 Ağustos tarihlerinde İzmir, Dikili’de gerçekleştirilecek. Türkiye’nin ve dünyanın çeşitli yerlerinden bir araya gelecek olan gençler, dünyanın ve ülkenin geleceği olarak bilime ve insanlığa sahip çıkacağını gösterecek.
Birçok kültüre ev sahipliği yapmış olan Türkiye coğrafyasının, tarih boyunca felsefe ve sanatı her karışında yaşatmış olan Ege bölgesinde gerçekleşecek gençlik kampında, bölgenin önemli yerlerine de geziler düzenlenecek. Yapılacak gezilerde, Türkiye gençliği tarihle ve doğayla buluşacak.
Bu yıl “İnsanlığa, bilime ve doğaya özgürlük” şiarıyla bir araya gelecek olan gençler, kurulacak olan atölyelerde yeteneklerinin farkına varacak. Sinemadan tiyatroya, heykelden gazete atölyesine kadar geniş bir alanda çalışma yapacak olan kamp katılımcıları, birlikte üretmenin tadını çıkaracak.
Vomank, Denge Dinan, Yel Değirmeni, Pragsis, Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Eko-Şov, Haluk Tolga İlhan ve Ceylan Ertem gibi birçok sanatçının konserleriyle eğlenecek olan gençler, ayrıca fotoğraf, edebiyat, gazetecilik, sinema ve resim-heykel atölyeleriyle de yaratıcılıklarını geliştirecek. Kamp ayrıca çeşitli konularda birçok forum ve söyleşiye de ev sahipliği yapacak.
İlk gün programı: 07.00-Kahvaltı/ 10.00-12.00-Katılımcıların yerleşmesi/ 15.00-17.00-Atölye kayıtları 19.30-21.00-Serbest Zaman / 21.00-23.00-Açılış/ Konser: Denge Dinan/ 23.00-24.00-Kamp TV (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Grev hakkının yok edilmesine karşı birleşmeliyiz

SONRAKİ HABER

Merhabalar Evrensel...

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa