13 Ağustos 2014 13:37

DÜ'de öğrenci merkezi inşaatı çöktü: 4 işçi yaralandı

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Mimarlık Fakültesi girişinde yapımı devam eden Öğrenci Merkezi inşaatında meydana gelen kazada 4 işçi yaralandı.

DÜ\'de öğrenci merkezi inşaatı çöktü: 4 işçi yaralandı
Paylaş

Dicle Üniversitesi Kampüsü'ndeki Mimarlık Fakültesi girişinde yapımı devam eden öğrenci merkezi inşaatının birinci katının kalıplarına beton döküldüğü sırada çökme meydana geldi. İnşaatın üst katı ile bazı kolonlarında kalıp patlarken bazı bölümlerinde ise çökme yaşandı. Kalıplara beton dökmekle görevli işçilerden 4 kişi yaralandı. Yaralılar inşaatın yakınında bulunan Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.
Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Bir görgü tanığı yaralıları kurtardıklarını ve hastaneye gönderdiklerini anlattı.

Olaydan hemen sonra bölgeye çok sayıda kurtarma ekibi yönlendirildi. İnşaatın altında işçilerin kalıp kalmadığı belirlenene kadar çalışmalar devam etti. Yapılan incelemelerde 4 yaralı dışında kimsenin olmadığı belirlendikten sonra çalışmalar sonlandırıldı. (DİHA)

Yeni yılda Evrensel aboneliği hediye edin
ÖNCEKİ HABER

Passolig reklamında 9 kusurlu hareket...

SONRAKİ HABER

3. havalimanının adı, Recep Tayyip Erdoğan olacak!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa