9 Eylül 2014 14:36

Kayseri’de bir fabrikada çalışan işçi, demir ve çeliğin eritildiği fırın bölümündeki taşların üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti. 

Kayseri'de bir fabrikada iş kazası meydana geldi. Fabrikada işçi olarak çalışan Ahmet Yılbat’ın (41) üzerine demir ve çeliğin eritildiği fırının taşları düştü. Ağır yaralanan Yılbat, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yapılan müdahaleye rağmen Yılbat hayatını kaybetti. (CİHAN)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Milyonlar ‘fitre’lik, iftar sofraları boş

Milyonlar ‘fitre’lik, iftar sofraları boş

Erdoğan-Şimşek programıyla ücretleri açlık sınırının altına inen asgari ücretli işçiler ve emekliler, ramazan ayının ilk iftarını boş sofralarda karşılıyor: “Kırmızı eti zaten görmüyorduk, bu sene orucu açacak zeytin bile alamıyoruz…” Diyanet İşleri Başkanlığı da ‘Asgari ücretliler ve emeklilere fitre verilebilir’ fetvası yayımlamıştı.

İftar sofrasına 1 yılda gelen zam: Yüzde 45

Dört sene içinde güllaça gelen zam: Yüzde 1100

Pideye 2 yılda gelen zam: Yüzde 150

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
1 Mart 2025 - Sefer Selvi

Evrensel'i Takip Et