Dolan dolan dolan

Fotoğraf: Serhat Çağdaş/AA

DİĞER YAZILARI
Rüyada diploma 12 Mart 2025
Kaybettiniz 6 Mart 2025
Örgüt 27 Şubat 2025
Mehmet Türkmen 20 Şubat 2025
Güç bende artık 13 Şubat 2025
Hadi yine iyiyiz 6 Şubat 2025
Sorun modelde 30 Ocak 2025
Tan ile Bulu 23 Ocak 2025
İkinci çocuk 16 Ocak 2025
Pislik 9 Ocak 2025
YAZI ARŞİVİ

Futbol taraftarı hep birlikte bağırmaya başladı;

-Yalan, yalan, yalan...

Dolan, dol....

Beşiktaşlılar destek verdi;

-Hükümet istifa.

Sayfa arkadaşım, bu futbol, seyirci işlerini daha iyi bilir ama, hükümette ses yok.

Devlet ağabey kızdı. Zaten atıldığı Beşiktaş’tan istifa etti. 5. kuşak Karagümrüklü büyük dedemin kemikleri sızladı.

Yahu size bir şey diyen yok ki. “Hükümet istifa” diye bağırıyorlar. Size ne oluyor?

“Devlet Bahçeli istifa” diyen var mı? Onu MHP’liler bilir maazallah. Nasıl olsa “65 yaşını geçen memur olamaz, 67 yaşını geçen üniversitede ders veremez, ama 1000 (bin) yaşına kadar ülke yönetebilirsin” gibi bir ülkede yaşıyoruz.

“Devlet ilk 48 saat yoktu” diyenlere yandaş basın saldırdı. Devlet Bahçeli kızdı, herkesin “Semih yazıyordur” dediği yazıları bir nefeste okudu. Hulusi Akar, Fuat Oktay, A. Hakan, Süleyman Soylu, Alaattin baba fırça attı, Reis, “İlk 48 saat Adıyaman’da yoktuk” deyince herkes büyük dilini küçük dilinin arkasına sakladı.

Kızılay, “Al götür, yetiştir” diyeceğine 40 küsur milyona çadır sattı, yandaşta çıt yok. Reis’i bekliyorlar. Bir şey dese yüklenecekler Kınık’a. Biri “Devlet 04.18’de sahadaydı”, diğeri “48 saat yoktu” diyor, yandaş televizyon zibidileri durumu kurtarma telaşında. Derinlerde “Reis’ten sonraki Reis” hesabı yapan münafıklar pusuda geveliyor.

Sağcılar krizi fırsata çevirme hesapları yapıyor. Diğerleri fırsatı krize çevirme.

Evrensel'i Takip Et