03 Eylül 2024 04:01

Tuzlaspor ruhu yaşıyor...

Top süren bir oyuncu.

Arşiv | Fotoğraf: Freepik

Paylaş

Geçen hafta, birbirinden bağımsız iki ayrı enteresan hadise cereyan buldu ancak bu iki hadisenin de odağında gene aynı kulüp vardı: Tuzlaspor.

Dikkatli okuyucular ve alt ligleri yakından takip edenler, 2. Lig’de mücadele eden Tuzlaspor’un el değiştirdiğini, amatör statüden çıkmak için uzun yıllardır uğraş veren köklü İstanbul temsilcisi Beykoz 1908 AŞ’ye dönüştürüleceğini yazdığımı anımsayacaktır.

2. Lig’de maçlar geçen hafta sonu başladı ancak bilin bakalım ne oldu?

Tuzlaspor lige devam etti!

Beykoz 1908 AŞ’nin ve resmi olarak Tuzlaspor’un da başkanı olan Zeki Aksu’nun açıklamalarına göre kulüp değişim prosedürleri henüz tamamlanmadığı için Tuzlaspor ismi ve arması ile İskenderun maçına çıkıldı. Neyse ki sırt reklamında Beykoz Market yazılıydı da sahada mücadele eden kulübün Beykoz ile bir bağlantısı olduğunu ileri sürebiliyoruz…

Fakat Tuzlaspor’un macerası burada bitmedi.

Geçen hafta bu satırlarda, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Darıca Gençlerbirliği’nin ülke futbol tarihinde bir ilki başardığını ve denenmek için idmanlara gelecek olan futbolculardan 5 bin TL para istediğini yazmıştım.

Bu muazzam girişimciliğin arkasından da Tuzlaspor çıktı.

Çünkü Darıca Gençlerbirliği bu duyuruyu paylaştığında kulüp yönetimi yeni değişmiş ve bilin bakalım yönetime kim gelmiş?

Tuzlaspor Altyapı Koordinatörü Sedat Türedi! Üstelik kulübün futbol şube sorumlusu da Tuzlaspor’un Eski Sportif Direktörü Erol Arik…

İnsan “Sen neymişsin be Tuzlaspor…” demeden edemiyor, değil mi?

Bakalım önümüzdeki haftalarda Tuzlaspor hangi vesileyle yeniden karşımıza çıkacak… Görelim…

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa