28 Mayıs 2015 15:30

Batman'da sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, Kürt sorununun çözümü konusunda çeşitli açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu ve Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, vakıf çalışmaları adı altında bölgede Siirt, Şırnak ve Hakkari ziyaretinin ardından Batman'a geldi. Bir alışveriş merkezinde sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelen Erdoğan, toplantı öncesi konuşmasında, Kürt sorununun çözümü noktasında başlatılan diyalog sürecine değinerek, önemli bir mesafenin kat edildiğini savundu.

Cumhurbaşkanı olan babasının saf ettiği "Masa yoktur taraflar yoktur" ve "Kürt sorunu yoktur" sözlerini unutan oğul Erdoğan, "Kontrolleri başkalarının elinde olan kesimler bu süreci her zaman aksattılar, her zaman sekteye uğrattılar. İnşallah bunlar bu sürecin önünden çekilirlerse çok daha başarıya ulaşacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Basına kapalı süren toplantıda seçim konusunda görüş alışverişinde bulunulduğu öğrenildi. (DİHA)

Evrensel'i Takip Et