27 Ekim 2011 07:01

988 kişilik kadroya 18 bin başvuru

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'na 988 kişilik uzman ve destek personeli alımı için yapılan sınava 18 binden fazla üniversiteli başvurdu. Başvuru kuyruğu ise yüzlerce metreyi buldu.Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu taşradaki kurumlarında görevlendirmek üzere alacağı 988 uzman ve destek personeli kadrosu için

988 kişilik kadroya 18 bin başvuru
Paylaş

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'na 988 kişilik uzman ve destek personeli alımı için yapılan sınava 18 binden fazla üniversiteli başvurdu. Başvuru kuyruğu ise yüzlerce metreyi buldu.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu taşradaki kurumlarında görevlendirmek üzere alacağı 988 uzman ve destek personeli kadrosu için yapacağı sınava 18 binden fazla önlisans ve lisans mezunu başvuruda bulundu. Hacettepe Üniversitesi Merkez Yerleşkesi Diş Hekimliği Fakültesi binasında bulunan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu başvuru bürosu önünde ise yüzlerce metre kuyruk oluştu. Kuyrukta bulunanlar kayıt uygulamasına tepki göstererek, Türkiye'nin birçok ilinde şubesi bulunan bu kurumun başvuruları sadece bir yerden alması diğer illerden gelen öğrencileri mağdur ettiğini ve bunun sonucunda böyle bir kuyruğun oluşmasının normal olduğunu kaydetti. Ayrıca, başvuruda bulunanların sayısının çokluğuna dikkat çeken bir üniversiteli ise bu kadar çok üniversitenin olduğu ülkede işsizliğin normal olduğunu kaydetti. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Fatih Belediyesinde 70 işçiye sürgün

SONRAKİ HABER

'Önceki muhalif çıkışlardan farklı'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa