17 Kasım 2015 09:17
/
Güncelleme: 08:40

AKP'nin bölge illerindeki operasyonlarında başrolü oynayan özel harekatçılar, marifetlerini "kutlamak" için Şırnak'ın İdil ilçesinde tekbirlerle havaya ateş açtı. "Tören" öncesi fonda "Ölürüm Türkiyem" şarkısı çaldı.

AKP’nin kontrolündeki Haber 7’nin ‘Özel harekattan ‘Ölürüm Türkiyem’ eşliğinde kutlama’ başlığıyla paylaştığı videonun 16 Kasım’da YouTube’a yüklenen linkinde, "Diyarbakır'da Terörist Kalmadı Buda Kutlamamız.! Ya Allah Bismillah.!! Polis Özel Harekatçılar operasyonu böyle kutladı Allahınıza kurban. Öğleden sonra düzenlenen iki ayrı terör operasyonunda Şırnak İdil'de 4, Mardin Nusaybin'de 2 terörist ölü ele geçirildi. Operasyonun ardından Özel Harekatçılar havaya ateş açtı ve tekbir getirdi."

Yüzleri kar maskeli özel harekatçıların zırhlı araçların önünde toplandığı dakikalarda Ülkücü Şarkıcı Mustafa Yıldızdoğan'ın "Ölürüm Türkiye" şarkısı çalındı. Söz konusu şarkı sokağa çıkma yasağının uygulandığı bölgelerde halka zırhlı araçlardan dinletiliyordu.

Ellerindeki otomatik silahlarla havaya yüzlerce mermi sıkan özel harekatçılar, bir süre sonra tekbir getirmeye başladı.

Özel harekatçılar, son olarak Silvan'da duvarlara cinsiyetçi, ırkçı yazılamalar yapmalarıyla da gündeme gelmişti. (HABER MERKEZİ)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Padişah yetkisi

Padişah yetkisi

Devlet Denetleme Kuruluna verilen sınırsız kayyım yetkisiyle Cumhurbaşkanı, bir talimat vererek kamu kuruluşlarından belediyelere, sendikalardan meslek odalarına ve barolara kadar tüm kurumların yönetimlerini, yargı kararına gerek olmadan görevden alabilecek. Prof. Dr. Metin Günday “Bu bir kayyım yetkisi. Anayasa’ya aykırı” dedi.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
Kara Harp Okulu mezuniyet törenindeki kılıçlı yemin nedeniyle 5 teğmen ordudan ihraç edildi.

Evrensel'i Takip Et