TMMOB: Barış için güçlerimizi birleştirelim
TMMOB Başkanı Emin Koramaz, bombalı saldırılarla ilgili yaptığı açıklamada, patlayan bombalar ve katliamların Türkiye’nin kaderi olmadığını belirtti.
![TMMOB: Barış için güçlerimizi birleştirelim](https://www.evrensel.net/upload/dosya/59185.jpg)
TMMOB Başkanı Emin Koramaz, son günlerde peşpeşe yaşanan bombalı saldırılarla ilgili yaptığı açıklamada, patlayan bombalar ve katliamların Türkiye’nin kaderi olmadığını belirtti.
Koramaz, “Ülkemizin içine sokulmak istediği bu kanlı girdaba hep birlikte direnecek, teröre teslim olmayacağız. Ülkemiz üzerinde oynanan bu oyunlara karşı, ülkemizin Suriye’nin bir benzeri haline getirilmek istenmesine karşı tüm demokratik güçleri, siyasi partileri 1 Eylül Dünya Barış Günü yaklaşırken barıştan yana seslerini yükseltmeye, güçlerini birleştirmeye çağırıyoruz” dedi. (Ankara/EVRENSEL)
Evrensel'i Takip Et