3 Ağustos 2017 08:44

Avro, dünkü rekorunun ardından bugün de 4.2 lira ile yeni tarihsel rekor düzeyine tırmandı.

Enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra döviz piyasasında yukarı yönlü bir hareketlilik yaşanması dikkat çekti. Avro/TL tarihi zirvesini yenilerken, dolar/TL de 3.55'e yaklaştı.

Dünya'nın yansıttığı habere göre Avro/TL dün 4.2026 seviyesine kadar yükselerek rekor kırmıştı. Enflasyon rakamlarının açıklandığı dakikalarda ise 4.1920 seviyelerindeydi.

Enflasyon rakamlarından sonra avro 4.2050'ye kadar yükselerek bir zirve daha gördü.

Diğer taraftan enflasyon rakamları açıklanmadan önce 3.5350 seviyelerinde olan dolar/TL, 3.5478'e kadar çıktı. (EKONOMİ SERVİSİ)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Kadın işçiler devlere karşı

Kadın işçiler devlere karşı

Chinatool grevi, ücretleri eriten Şimşek programının arkasında dizilenleri gözler önüne seriyor: Programın uygulayıcısı iktidar, programdan güç alıp %25 zam dayatan Chinatool ile Şimşek’in kapısını aşındırdığı Chinatool’un ortağı uluslararası finans tekeli HSBC... Küçük parçaların üretimi için küçük elleri kullanılan kadın işçiler, bu dev ittifaka sendikalarıyla kafa tutuyor.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
İmamoğlu’ndan belediye operasyonlarına tepki: Sandık gelecek, bir kişi gidecek, her şey değişecek.

Evrensel'i Takip Et