'Köpek sokağa işiyor' diye sahibini ve köpeği vurdu
Karabük'te, 80 yaşındaki Mehmet Ş., yol kenarına köpeğine çiş yaptırdığı için tartıştığı Mustafa Toker'i ve köpeğini av tüfeğiyle vurdu.
!['Köpek sokağa işiyor' diye sahibini ve köpeği vurdu](https://staimg.evrensel.net/upload/dosya/91855.jpg)
Olay, akşam saatlerinde Karabük'ün Kurtuluş Mahallesi Preveze Caddesi'nde meydana geldi. Mehmet Ş., balkonda otururken evinin karşısındaki yolda Sibirya kurdu cinsi köpeğine çişini yaptıran Mustafa Toker ile tartıştı.
Tartışmanın büyümesi sonrası Mehmet Ş., av tüfeğiyle Mustafa Toker ve köpeğine doğru ateş etti. Saçmaların isabet ettiği Toker ve köpeği yaralanırken, çevredekiler 112 Acil Servis'i aradı.
Bacağından yaralanan Toker, ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine gelen polis, Mehmet Ş.'yi evinde gözaltına aldı. Polis, caddeyi güvenlik şeridi çekerek araç ve yaya geçişine kapattı.
Bu sırada yol kenarında acı çekerek bekleyen köpek, yaklaşık 40 dakika sonra Karabük Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi'nden gelen veteriner hekim tarafından kontrol edildi. Yaralı köpek tedavisi için daha sonra araca konularak bakımevine götürüldü. (Karabük/DHA)
Evrensel'i Takip Et