26 Eylül 2017 17:57
/
Güncelleme: 17:11

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında denetimlerini arttıran jandarma ekipleri, alınan bir istihbaratı değerlendirerek İstanbul Sarıyer’de organik tarım adı altında Hint keneviri üretimi yapan 2 kişiyi yakaladı. Şüphelilerin arazisinde arama yapan jandarma ekipleri, seraların arka kısmına gizlenmiş vaziyette yüzlerce kök Hint keneviri ele geçirdi.

SERALARDA KENEVİR İMALATI

Şüpheli şahısların evinde yapılan aramalarda ise yatak bazasına saklanmış 3 kilo kubar esrar ile muhtelif yerlere saklanmış çok sayıda kenevir tohumu bulan jandarma ekipleri; özellikle gençleri hedef alan uyuşturucu tacirlerinin kenevirleri, kimler vasıtasıyla piyasaya sürdüğünü araştırıyor.

Sorgulamalarının ardından adli makamlara sevk edilen 2 şüpheliden 1?i tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Padişah yetkisi

Padişah yetkisi

Devlet Denetleme Kuruluna verilen sınırsız kayyım yetkisiyle Cumhurbaşkanı, bir talimat vererek kamu kuruluşlarından belediyelere, sendikalardan meslek odalarına ve barolara kadar tüm kurumların yönetimlerini, yargı kararına gerek olmadan görevden alabilecek. Prof. Dr. Metin Günday “Bu bir kayyım yetkisi. Anayasa’ya aykırı” dedi.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
Kara Harp Okulu mezuniyet törenindeki kılıçlı yemin nedeniyle 5 teğmen ordudan ihraç edildi.

Evrensel'i Takip Et