Metro seferleri 1 saatin ardından normale döndü
Metro seferleri, arızadan dolayı Yenikapı-Taksim ve Taksim-Hacıosman olarak aktarmalı yapıldı. 1 saatin ardından seferler normale döndü.
![Metro seferleri 1 saatin ardından normale döndü](https://staimg.evrensel.net/upload/dosya/116194.jpg)
Fotoğraf: Pixabay
Teknik bir arızadan dolayı metro seferleri Taksim aktarmalı yapılıyor. 1 saatin ardından metro seferleri normale döndü.
Metro İstanbul'dan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "M2 Yenikapı-Hacıosman Hattı'nda yaşanan teknik bir arızadan dolayı seferlerimiz, Taksim İstasyonu'ndan aktarmalı şekilde yapılmaktadır. Seferlerimiz Yenikapı-Taksim ve Taksim-Hacıosman olarak yapılmaktadır" denildi.
Aktarma nedeniyle Taksim İstasyonu'nda yoğunluk yaşanıyordu. Yaklaşık 1 saat süren teknik arıza giderilerek seferler normale döndü. (DHA)
Evrensel'i Takip Et