20 Ocak 2019 06:32
Son Güncellenme Tarihi: 20 Ocak 2019 09:19

Fatih'te işçilerin kaldığı handa yangın: 1 işçi yaşamını yitirdi

Fatih'te işçilerin kaldığı iş hanında çıkan yangın sonucu bir işçi yaşamını yitirdi, iki işçi kurtarıldı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Fatih'te sabaha karşı bir iş hanında çıkan yangında can pazarı yaşandı. Mahsur kalan 2 işçi kurtarıldı, handaki atölyede yaşadığı öğrenilen Yaşar Çakıcı hayatını kaybetti. Yaşar Çakıcı'nın cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

İstanbul'un Fatih ilçesi Süleymaniye Mahallesi, Dökmeciler Hamamı Sokağı’nda işçilerin kaldığı öğrenilen bir iş hanında bu sabah saat 06.00 sıralarında çıkan yangın büyük paniğe neden oldu. 4 katlı binanın giriş katındaki atölyede henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında mahsur kalan 2 işçi kurtarılırken, yangını söndüren itfaiye ekipleri bir işçinin ise cansız bedenine ulaştı.

Sağlık ekipleri ise dumandan etkilenen işçilere ilk müdahaleyi ambulansta yaptı.

Çalışmalar sonucu kontrol altına alınan yangının ardından yangının merkezi olan atölyede inceleme yapan itfaiye ekipleri bir işçinin cansız bedenini buldu. İşçinin handaki atölyede yaşadığı öğrenilen Yaşar Çakıcı'ya ait olduğu belirtildi. Çakıcı'nın cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Çaydanlık atölyesi olarak kullanıldığı belirtilen iş yerinin Yaşar Çakıcıya ait olduğu ve bu atölyede yaşadığı öğrenildi. Yangın sırasında içeride bulunan işçilerden Hacı Karagülle, iş hanında yaşayan yaklaşık 10 işçi olduğunu, yangının merkezi olan atölyede bir işçinin bulunduğunu ve yangından kurtulamadığını ifade etti. 

Yangınla ilgili soruşturma sürüyor. (HABER MERKEZİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Sudan’da eylemler sürüyor: Eczacılar başkentte greve başladı

SONRAKİ HABER

İlk basketbol maçı ne zaman oynandı, basketbol nasıl yayıldı?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa