12 Nisan 2020 06:53
/
Güncelleme: 07:39

Bingöl'de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi'nden edinilen bilgilere göre saat 09.38 sularında Bingöl Karlıova'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Depremin merkez üssünün Bingöl Karlıova'ya 12,3 kilometre uzaklıkta olduğu ve yerin 7 kilometre altında gerçekleştiği belirlendi.

Karlıova ilçesindeki bazı evlerde, çatlaklar oluştu. Kısa süreli paniğe yol açan depremde can kaybı olmazken, evlerinde çatlaklar oluşanlar ise sokağa çıktı. AFAD ekiplerinin çatlak oluşan evlerde inceleme yapacağı belirtildi.

Bingöl'de deprem nedeniyle sokağa çıkan yurttaşlar.

Fotoğraf: Serkan Bingöl/DHA

Bingöl'de deprem nedeniyle meydana gelen çatlaklar.

Fotoğraf: Serkan Bingöl/DHA

Bingöl Karlıova yakınında gerçekleşen depremin merkez üssünü gösteren harita.

Harita: Mapquest

(HABER MERKEZİ)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Kadın işçiler devlere karşı

Kadın işçiler devlere karşı

Chinatool grevi, ücretleri eriten Şimşek programının arkasında dizilenleri gözler önüne seriyor: Programın uygulayıcısı iktidar, programdan güç alıp %25 zam dayatan Chinatool ile Şimşek’in kapısını aşındırdığı Chinatool’un ortağı uluslararası finans tekeli HSBC... Küçük parçaların üretimi için küçük elleri kullanılan kadın işçiler, bu dev ittifaka sendikalarıyla kafa tutuyor.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
İmamoğlu’ndan belediye operasyonlarına tepki: Sandık gelecek, bir kişi gidecek, her şey değişecek.

Evrensel'i Takip Et