Evrensel için yeni bir dönem
Reklamları Kapat
14 Nisan 2020 11:40
/
Güncelleme: 12:05

İzmir Büyükşehir Belediyesinden sağlık çalışanları konulu çocuk öykü yarışması

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN A.Ş 23 Nisan dolayısıyla sağlık çalışanları konulu çocuk öykü yarışması düzenleyecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesinden sağlık çalışanları konulu çocuk öykü yarışması

Fotoğraf: İzmir Büyükşehir Belediyesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN A.Ş 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla öykü yarışması düzenleyecek.  

Okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin katılacağı yarışmanın konusunun sağlık emekçileri olduğu belirtilen yazılı açıklamada, “İçinden bulunduğumuz bu süreçte, sağlık çalışanlarımızın motivasyonunun artmasına vesile olacak; çocuk ruhuna, yaş özelliklerine ve beğenisine uygun şekilde düşünülmüş, çocukların iç dünyasını anlatan eserlerin katılacağı ‘Sağlık Kahramanları’ konulu bir öykü yarışması düzenlemektir. Amacımız, çocukların ulusal duygularını ve sağlık bilincini sanat ile ilişkilendirerek hem manevi duyguları, hem de estetik becerileri geliştirmek” denildi.

Yarışmaya katılacak çocukların yazdıkları öyküleri izmircocuk@izelman.com.tr adresine e-posta göndererek katılım sağlanabilecekken, her kategorideki ilk 3 öğrenciye bisiklet ve çeşitli kitaplar hediye edilecek. Her kategorinin ilk 3 hikayesi ve jüri kararı ile mansiyon ödülü kazanan hikayeler ise kitaplaştırılacak. Başvurular 16 Nisan’da sona erecek. (İzmir/EVRENSEL)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Padişah yetkisi

Padişah yetkisi

Devlet Denetleme Kuruluna verilen sınırsız kayyım yetkisiyle Cumhurbaşkanı, bir talimat vererek kamu kuruluşlarından belediyelere, sendikalardan meslek odalarına ve barolara kadar tüm kurumların yönetimlerini, yargı kararına gerek olmadan görevden alabilecek. Prof. Dr. Metin Günday “Bu bir kayyım yetkisi. Anayasa’ya aykırı” dedi.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
Kara Harp Okulu mezuniyet törenindeki kılıçlı yemin nedeniyle 5 teğmen ordudan ihraç edildi.

Evrensel'i Takip Et