20 Ağustos 2020 18:40

Fındıklı'da kadınlara bıçak çeken şahıs karakola sığındı

Rize'nin Fındıklı ilçesinde tartıştığı kadınlara bıçak çeken Mustafa Alyazıcı isimli kişi, halkın tepkisi ile karşılaşınca elindeki bıçakla karakola sığındı.

Mustafa Alyazıcı'nın Facebook paylaşımı

Paylaş

Rize'nin Fındıklı ilçesinde, sosyal medya hesabından yaptığı hakaretler nedeniyle kendisinden şikayetçi olan kadınlarla sokakta karşılaşan Mustafa Alyazıcı isimli şahıs, kadınların tepkisi üzerine bıçak çekti. Çevredeki yurttaşların tepkisi üzerine Alyazıcı, hızla olay yerinden uzaklaşarak elindeki bıçakla karakola sığındı.

Arbede sırasında bir yurttaş düşerek yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Olay hızla bütün kentte duyuldu. Kadınlara destek için karakol ve hastene önünde toplanan yurttaşlar Mustafa Alyazıcı'nın tutuklanmasını istiyor.

Daha önce de ilçedeki kadınlara hakaret eden Alyazıcı, son olarak Fındıklı ilçesinde vefat eden genç belediye işçisinin de adını kullanarak uygunsuz paylaşımlar yaptı. Paylaşımda "Ercüment Şahin Çervatoğlunun önünde durmayı reddedip arkasındayız diyenler Allah sizin çocuklarınızın sonunu da Alihan Şengül gibi yapsın." ifadeleri yer aldı.

DAHA ÖNCE DE HAKARETLERİ NEDENİYLE GÖZALTINA ALINMIŞTI

Mustafa Alyazıcı, geçtiğimiz aylarda Fındıklı'da yaşanan "kayyum" iddialarının ardından sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla Belediye Başkanı Çervatoğlu'nu destekleyen kadınlara ağır hakaretlerde bulunmuş, gözaltına alınmış ve serbest bırakılmıştı. (Rize/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Diyarbakır’daki sosyal deney: Çocuğun güvenliği ciddi derecede tehlikeye sokuldu

SONRAKİ HABER

Zeus Sunağı’nın iadesiyle ilgili çabalar hızlandı: Taş yerinde ağırdır!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa