İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun iki paylaşımı daha Twitter tarafından kısıtlandı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun iki tweete daha Twitter tarafından kısıtlandı. Kısıtlama bu kez taciz uyarısıyla oldu.
İLGİLİ HABERLER
Soylu'nun sıradaki hedefi Twitter: Emperyalizmin bu oyuncağı, insanlığı teslim alamaz
Süleyman Soylu'nun nefret suçu işlediği bir tweeti daha kısıtlandı
Twitter, Devlet Bahçeli'nin nefret suçu işleyen paylaşımını kısıtladı
Türkiye'ye temsilci atamayan Twitter'a reklam yasağı başladı
Twitter, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun iki paylaşımına daha kısıtlama getirdi.
Soylu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin eylemleri hakkında attığı ve kısıtlanan paylaşımında Bahçeli'nin Twitter tarafından kısıtlama getirilen paylaşımının görselini paylaşmış ve "Sn Devlet Bahçeli’nin ifadelerine tahammül edemeyen Twitter’ın tutumunu kınıyoruz..." ifadelerini kullanmıştı.
Soylu bir başka paylaşımında, "Terör örgütlerine ve sapkın LGBT'ye koruma kalkanı oluşturan Twitter; Şahit oluyoruz ki, eline geçirdiği iletişim tekeliyle ülkelerin kimyasını, demokrasinin kimyasını, huzurun kimyasını bozmaya çalışmaktadır. Emperyalizmin bu oyuncağı, insanlığı teslim alamaz..." demişti.
Söz konusu paylaşımlarda, "Bu Tweet, taciz içeren davranış hakkındaki Twitter Kuralları'nı ihlal etti. Ancak Twitter, Tweetin erişime açık kalmasının kamu yararına olabileceğini belirledi" uyarı notu yer aldı.
Twitter, daha önce de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Boğaziçi Üniversitesi'ndeki olaylarla ilgili bazı paylaşımlarına kısıtlama getirmişti. (HABER MERKEZİ)
Evrensel'i Takip Et