12 Mart 2021 20:05

Kılıçdaroğlu, AKP'nin ekonomi paketini eleştirdi: Saraydan ancak bu kadar olabiliyor

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı ekonomi paketini değerlendirdi, "Saraylardan reformlar ancak bu kadar olabiliyor" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun yayımladığı videodan alınmıştır

Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ekonomi paketini derğerlendirdi. "Saraylardan reformlar ancak bu kadar olabiliyor" diyen Kılıçdaroğlu, "Reform nasıl olurmuş, halkın çıkarı nasıl korunurmuş, işsize iş nasıl bulunurmuş o bizim işimiz. Onu biz yapacağız" iddiasında bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından paylaştığı video ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı ekonomi paketini eleştirdi.

Kılıçdaroğlu, "Ekonomik paket açıkladılar. Kaçıncı biliyor musunuz? 23'üncü paket. Sözde ekonomide reform yapacaklar. Bu pakette 'işsize iş bulacağız' diye bir cümle var mı? Hiçbir Osmanlı padişahına nasip olmayan saraylarda oturuyorlar, bu saraylarla ilgili tek cümlelik tasarruf var mı? 5'li çeteye dünyanın parasını ödüyoruz, oradan bir tasarruf var mı? Bunların ekonomide reform yapacak halleri de yok. Dağılmış vaziyetteler. Bize inanın ve bize güvenin. Reform nasıl olurmuş, halkın çıkarı nasıl korunurmuş, işsize iş nasıl bulunurmuş o bizim işimiz. Onu biz yapacağız" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Grevdeki Baldur işçilerini Gebze Sendikalar Birliği ziyaret etti

SONRAKİ HABER

DSÖ: 335 milyondan fazla Kovid-19 aşısı uygulandı ve aşıdan dolayı hiç kimse ölmedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa