15 Eylül 2021 17:35

6. Anadolu Medya Ödülleri | Erdoğan, hükümet medyasından isimlere ödül verdi

“6. Anadolu Medya Ödülleri”nde Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisine yakın medyadan isimlere ödüllerini verdi.

Tayyip Erdoğan | Fotoğraf: Mustafa Kamacı / AA

Paylaş

“6. Anadolu Medya Ödülleri” sahiplerini buldu. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da konuşma yaptığı ödül töreninde Cumhurbaşkanı, kendisine yakın medyadan isimlere ödüllerini verdi.

Erdoğan, Türkiye’nin 2023’te yeniden şahlanışa geçeceğini savunarak, “Bugün, büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası yolundaki en önemli durağımız 2023’ün eşiğindeyiz” dedi.

Erdoğan Anadolu Yayıncılar Derneğini tebrik ederek Derneğin “Türk medyasının gerçek duruşunu” yansıttığını iddia etti.

İLETİŞİM ÖDÜLÜ CUMHURBAŞKANLIĞI İLETİŞİM BAŞKANI ALTUN’A

Ödül töreninde Yılın İletişim Ödülü, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’a verilirken ödül alanlar sadece hükümete yakın isimlerdi. Yılın Ankara Temsilcisi KANAL D’den Zafer Şahin-, Yılın Köşe Yazarı Hürriyet gazetesinden Abdulkadir Selvi, Yılın en iyi kitabı “Ailenin Adı Yok” ile Hilal Kaplan ve Yılın Muhabiri A Haber’den Lamia Ayhan oldu. Türkgün gazetesi ise “Yılın Gazetesi” seçildi. Türkgün özellikle geçtiğimiz yıl kamu bankalarından en çok ilan alan gazete olmuştu.

Ayrıca törende bir değişiklik dikkati çekti. Daha önce ödül vereceği açıklanan bazı isimlere ödül verilmedi. Ödül listesinin ilk açıklandığı halinde değişiklikler olmuştu. 23 Ağustos’ta ödüllerin kime verileceğine dair yayınlanan listede şu isimler de yer alıyordu:

Yılın Erkek Haber Spikeri: Veyis Ateş (HaberTürk), Yılın Kadın Haber Spikeri: Ece Üner (Show TV), Yılın Medya İnternet Sitesi: Gazeteciler.com.

Ancak Sedat Peker’in ifşalarıyla gündeme gelen Veyis Ateş’in ve Hadi Özışık’ın sahibi olduğu gazeteciler.com adlı internet sitesinin ödülleri verilmedi. Show Ana Haber Bülteni’nden ayrılarak Kanal D’de yayınlanan “Ece Üner İle Susma” adlı programı sunan Ece Üner’e de ödül verilmedi. Ödüle layık görüldüğü halde törende yer almayan Ece Üner de aralık ayında Anadolu Yayıncıları Derneğine teşekkür etmişti.

Ödül törenine sosyal medyadan tepkiler de vardı.

 

 

 

 

 

 

(MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Türkiye'de son 24 saatte 28 bin 224 kişinin Kovid-19 testi pozitif çıktı

SONRAKİ HABER

Gözaltındaki ESP’liler serbest bırakıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa