29 Mart 2022 08:58

Çocuğa istismar girişiminde bulunan erkek yeniden tutuklandı

Van'da okulda 6 yaşındaki çocuğa istismar girişiminde bulunan ve serbest bırakılan temizlik görevlisi Yavuz K., tekrar tutuklandı. 

Fotoğraf: Ekmek ve Gül

Paylaş

Van’ın Başkale ilçesinde bir ilköğretim okulunda 6 yaşındaki çocuğa istismar girişiminde bulunan ve tutuklandıktan 29 gün sonra serbest bırakılan okulun temizlik görevlisi Yavuk K., Van 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ilk duruşmada tekrar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Başkale adliyesinde Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile duruşmaya katılan Yavuz K., suçlamaları kabul etmeyerek beraatını istedi. 

TEKRAR TUTUKLANDI

Mütalaasını sunan savcılık Yavuz K.’nin suçu işlediğine dair güçlü şüphenin bulunduğunu söyleyerek tutuklanmasını talep etti. Mahkemenin tutuklama kararının ardından Yavuz K. tekrar cezaevine gönderildi. 

Geçtiğimiz yıl Yavuz K., Başkale’de bulunan bir okulda 6 yaşındaki çocuğa istismar girişiminde bulunmuştu. Çocuğun olayı ailesine anlatması üzerine, Başkale İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Yavuz K. hakkında şikayette bulunuldu. Gözaltına alınan Yavuz K. 29 Eylül'de çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Bu süre zarfında Yavuz K.'nın yakınları aileyi tehdit etti. Aile tehditler nedeniyle ilçeyi terk etmek zorunda kaldı. (Van/MA)

ÖNCEKİ HABER

Uzmanlar: Ankara Çimento Fabrikası yıkılırsa asbest yayılacak

SONRAKİ HABER

CHP'li Ağbaba: Ekonomi politikası olmayınca KDV indirimleri pahalılığa çözüm olmuyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa