10 Temmuz 2023 13:53

HDP ve Yeşil Sol Parti, 8 bölgede halk toplantıları yapacak

HDP Sözcüsü Ebru Günay, Yeşil Sol Parti ve HDP'nin "değişim, yenilenme ve örgütlenme" süreci kapsamında 25 Temmuz’a kadar 8 bölgede halk toplantıları yapacağını duyurdu.

Fotoğraf: MA

Paylaş

HDP Sözcüsü Ebru Günay, Yeşil Sol Parti ve HDP'nin yeniden yapılanma çalışmaları kapsamında yürüteceği halk toplantılarına ilişkin parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi.

Günay, seçimlerden sonra partilerinin hem seçimlerin muhasebesini yapmak hem de yenilenme ve değişim sürecini tamamlamak üzere yoğun istişare, değerlendirme toplantılarına başladıklarını söyledi.

Günay, “Geçtiğimiz iki hafta boyunca il ve ilçe örgütlerimizle bu tartışmaları sürdürdük. Şimdi başlattığımız bu değişim, yenilenme ve örgütlenme hamlesinin ikinci esas aşamasını uyguluyoruz. Bugünden başlayarak 25 Temmuz’a kadar 8 bölgede bu tartışmaları halkımızla toplumun geniş kesimleriyle yapacağımız halk toplantılarıyla yürüteceğiz" dedi.

Bu sürecin herkes açısından "büyük bir arınma, yenilenme sürecine" dönüşeceğini söyleyen Günay, "Her şeyden önce halkımız kendisine, partisine ve değerlerine yönelik saldırılara karşı duracak, doğru ve mücadeleyi büyütecek eleştirilerle bu sürece müdahale edecektir” ifadelerini kullandı. (Ankara/MA)

ÖNCEKİ HABER

1392 avukattan TBB ve Yargıtay'a Can Atalay çağrısı: Derhal tahliye

SONRAKİ HABER

Zırhlı polis otobüsüyle Cihan Can’ın ölümüne neden olan polis hakkında 6 yıla kadar hapis istemi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa