21 Kasım 2023 20:53

Soylu yine gazetecileri hedef aldı

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kendisiyle alakalı çıkan haberlerle ilgili bir kez daha gazetecileri hedef aldı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kendisiyle ilgili çıkan haberlerle ilgili gazetecileri hedef alması üzerine RSF Türkiye Temsilcisi Erol Önderoğlu “Süleyman Soylu gazetecileri tehdit etmek yerine kamuoyuna saygının da bir gereği olarak açıklama yapsa daha medeni bir tavır olmaz mıydı?​” dedi.

AKP Milletvekili Süleyman Soylu, kendisiyle ilgili çıkan 4 haberin ekran görüntüsünü alarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Tolga Şardan, Saygı Öztürk, Orhan Uğuroğlu ve Cengiz Demirel’in yazılarının ekran görüntülerini paylaşan Soylu, şu ifadeleri kullandı: “Görevden ayrılalı 5 buçuk ay oldu. Hırsları, kinleri, iftiraları, intikam duyguları bitmedi. Organize bir şekilde her gün yeni bir iftira, yeni bir yalan, yeni bir yakıştırma… Bana alışmışlar! Gölgeme ateş edip görevlerini yapıyorlar! Her günkü gibi bugün de taze 4 örnek…”

Sınır Tanımayan Gazeteciler (RSF) Türkiye Temsilcisi Erol Önderoğlu, Süleyman Soylu’yu “Eski İçişleri Bakanı ve Milletvekili olarak daima ‘dokunulmaz’ kalmış” olarak tanımlayarak “Yıllardır üzerinden atamadığı iddialarla ilgili gazetecileri tehdit etmek yerine kamuoyuna saygının da bir gereği olarak açıklama yapsa daha medeni bir tavır olmaz mıydı?​” dedi. (MEDYA SERVİSİ)

 

ÖNCEKİ HABER

İsrail saldırılarında ölenlerin sayısı 14 bin 128 oldu

SONRAKİ HABER

İskoçya Başbakanı'ndan İngiltere Başbakanı Sunak'a mektup: Filistin'i tanıyın

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa