19 Mart 2024 12:54

MHP'li vekilden İsrail açıklaması: Gücümüz olsa İsrail'e müdahale ederiz

Ordu seçim çalışmalarına katılan MHP Milletvekili Naci Şanlıtürk, "İçimiz kan ağlıyor. Elimizde gücümüz olsa vallahi gider İsrail’e müdahale ederiz" dedi.

Fotoğraf: Naci Şanlıtürk/CC BY 4.0/Wikimedia Commons

Paylaş

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’ün İsrail ile ilgili “Gücümüz olsa İsrail’e müdahale ederiz… Ama Cumhurbaşkanımızın güzel sözleri var” sözleri gündem oldu.

Ordu’da seçim çalışmalarına katılan Naci Şanlıtürk yaptığı konuşmada “Sadece bu necip Türk milletinin değil, ümmet-i Muhammed’in bayraktarlığını yapan kim; sayın Recep Tayyip Erdoğan” deyip sözü Filistin’e getirdi. “İçimiz kan ağlıyor. Elimizde gücümüz olsa vallahi gider İsrail’e müdahale ederiz. Vallahi ederiz. Ama gücümüz yok” ifadelerini kullanan MHP’li Şanlıtürk, şöyle devam etti:

“Maalesef elimizden çok fazla kınamaktan öte bir şey gelmiyor. Ama Cumhurbaşkanımızın söylediği güzel sözler var. Genel başkanımız da diyor ki: Mahşere kalmadan İsrail boğulacak.”

NE OLMUŞTU?

5 ay önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Meclis grup toplantısında şu sözleri söylemişti: "Devletim istesin, milletim destek versin, şartlar da öyle gerektirsin, Gazze’deki çocuklara kol kanat germek, füzeye karşı sapan taşıyla insanlık mevziisine girmek için yola revan olmazsam namerdim."

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

IKBY’de parlamento seçimleri krizi: KDP’den boykot kararı

SONRAKİ HABER

“Şiir Kentin Şairleri” belgesel oldu: Bir kente şairce fısıldamak…

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa