03 Ekim 2024 14:14

Market çalışanı kadını darbeden müdür serbest, şiddet gören kadın işten atıldı

Konya’da markette çalışan Berna Ş. işletme müdürü M.A. tarafından darbedildi. Gözaltına alınan M.A. ifadesinin ardından adli kontrol kararıyla serbest bırakılırken, darbedilen Berna Ş. işten atıldı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Konya’da bir akaryakıt istasyonun marketinde çalışan 36 yaşındaki Berna Ş. işletme müdürü M.A. tarafından darbedildi. Şikayet üzerine gözaltına alınan M.A. ifadesinin ardından adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Darbedilen Berna Ş. işten atıldı.

Kulu’da bir yıldır akaryakıt istasyonunun marketinde çalışan Berna Ş. işletme müdürü M.A. tarafından darbedildi ve boğazı sıkıldı. Daha önce de M.A. tarafından şiddet gören Berna Ş. her iki olaya ait güvenlik kamera görüntüleriyle birlikte polis merkezine gidip şikayetçi oldu.

İfadesinde M.A.’nın çalışmaya başladığı günden beri farklı tarihlerde fiziksel şiddet uyguladığını anlatan Berna Ş. “Dul olduğum için bana yakınlık gösteriyordu. Ancak yaşadığım şiddet olayları nedeniyle ondan uzak duruyordum. 27 Eylül günü mesaim 19.00'da bitmesine rağmen eve gitmeme izin vermedi. Sabah 09.00'a kadar birlikte çalıştık. Aynı gün saat 05.00 sıralarında 'Çocuğuma telefonla ulaşamıyorum, gidip bakmam lazım' dedim ama izin vermedi. Tekrar izin istedim vermeyince marketin kapısını açtım. Beni 'O kapıyı açarsan seni öldürürüm' diyerek tehdit etti. Kapıyı açıp dışarı çıktım. Arkamdan gelip saçımdan tuttu. Beni markete doğru sürükledi. Yardım edin diye bağırdım ama çevrede kimse yoktu. Kamera olmayan bir yere beni götürüp eliyle ağzımı kapattı. Korktuğum için sabaha kadar bir şey olmamış gibi çalışmaya devam ettim. Farklı tarihlerde yine markette ve aracıyla gittiğimiz yerlerde de beni darbetti” dedi. (Konya/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Basın örgütlerinden Bahçeliye tepki: Sürecin takipçisi olacağız

SONRAKİ HABER

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden taşımalı eğitim gören öğrencilere ücretsiz servis

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa