29 Ekim 2024 21:47
/
Güncelleme: 30 Ekim 2024 10:15

Duygu Şahin adlı kadın kuzeni olan erkek tarafından öldürüldü

İstanbul Pendik’te, Duygu Şahin adlı kadın evlerinde kaldığı kuzeni Talip Y. tarafından darbedildikten sonra bıçaklanarak öldürüldü.

Duygu Şahin adlı kadın kuzeni olan erkek tarafından öldürüldü

Fotoğraf: Dilara Açıkgöz/csgorselarsiv.org

İstanbul Pendik’te, Duygu Şahin adlı kadın kadın evlerinde kaldığı kuzeni Talip Y. tarafından önce darbedildi, bayıldıktan sonra bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, dün gece saatlerinde Kavakpınar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Bursa’da yaşayan Duygu Şahin akrabalarını ziyaret etmek için İstanbul’a geldi. Talip Y.'nin ailesinin yanında kalmaya başlayan Şahin, kuzeni olan Talip Y. ile birlikte eğlence mekanına gitti. Eve döndüklerinde Talip Y. ile Duygu Şahin arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, Şahin aldığı darbelerin ardından bayıldı. Talip Y., Şahin'i bıçaklayarak yaraladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Şahin, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

OLAYDA KULLANDIĞI BIÇAKLA YAKALANDI

Polis tarafından yapılan çalışmada, Talip Y. olayda kullandığı bıçakla birlikte yakalandı. Hastaneye kaldırılan Şahin ise yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Emniyetteki ifadesinde, Kuzeni Duygu Şahin ile aralarında gönül ilişkisi olduğunu, olay yaşanmadan önce eğlenmek için dışarı çıktıklarını ve birlikte alkol aldıklarını söyleyen Talip Y., eve geldiklerinde ise Şahin’in başka bir erkek arkadaşı olduğunu ve yeni ayrıldığını söylediğini, kendisinin bunun üzerine sinirlenerek Şahin’i darbettiğini, bayıldıktan sonrada bıçak ile yaraladığını öne sürdü. Emniyette işlemleri tamamlanan Talip Y. sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)

Evrensel'i Takip Et